OGÓRKI KONSERWOWE WIÓREK 4250 ml, to dobrze wyselekcjonowane polskie ogórki w zalewie octowej z przyprawami. Wyprodukowane zostały wg tradycyjnej polskiej receptury. Smaczne o wyrazistym słodko-kwaśnym smaku doskonale nadają się jako dodatek do mięs , kanapek , koreczków , sosu tatarskiego oraz jako samodzielna przekąska. Ten duży słój daje możliwość spełnienia jeszcze większej ilości kulinarnych fantazji np. podczas imprez.  

MARMOLADA WIELOOWOCOWA WIÓREK 13 kg przygotowana według tradycyjnej receptury, dojrzałe owoce poddane są obróbce termicznej z dodatkiem cukru, ich konsystencja uzależniona jest od potrzeb i wymagań klientów. Nasza marmolada to absolutnie niezastąpiony dodatek do wyrobów cukierniczych, doskonała do nadziewania i dekorowania m.in.: pączków, ciast francuskich, kruchych, biszkoptowych, drożdżowych, jagodzianek a także do przekładania pierników, ciast i ciasteczek. 

POWIDŁA ŚLIWKOWE-WĘGIERKOWE WIÓREK 13 kg przygotowane według tradycyjnej receptury, jędrne i dojrzałe owoce poddane klasycznemu wysmażeniu z dodatkiem cukru. Nasze powidła są absolutnie niezastąpionym dodatkiem do wyrobów cukierniczych: zwłaszcza nadziewania pączków, rogalików, drożdżówek i staropolskiego piernika. Smakują wyśmienicie dzieciom oraz dorosłym podawane do naleśników i gofrów, zachwycą swoim smakiem także na chrupiącej grzance. Polecamy je również jako dodatek do dań mięsnych, bigosu i sosów. 

AGREST W SYROPIE WIÓREK 2000 ml, to owoce zanurzone w cukrowej zalewie, przygotowane według tradycyjnej , rodzinnej receptury na bazie dojrzałego, polskiego agrestu. Nasz produkt jest kwaskowaty i jednocześnie słodki w smaku . Polecamy go jako dodatek do wyrobów cukierniczych szczególnie ciast, tortów i deserów. 

WIŚNIE DRYLOWANE W SYROPIE WIÓREK 2000 ml, to soczyste owoce z wielkopolskich sadów pozbawione pestek zanurzone w esencjonalnej cukrowej zalewie. Tym ulubionym smakiem lata możemy cieszyć się przez cały rok. Polecamy szczególnie jako niezastąpiony dodatek do wyrobów cukierniczych, do różnych ciast, tortów, deserów i koktajli oraz słodkich i wykwintnych dań obiadowych.