Pasta brokułowa
NADWARCIAŃSKIE TRENDY – ZIELONE POLA: Pasta brokułowa z ciecierzycą 180g wyprodukowany został z brokuła, ciecierzycy, cebuli i oleju rzepakowego z dodatkiem przypraw. Pasta brokułowa do świetny dodatek do kanapek i innych przekąsek. Jest świetna ze świeżymi bułeczkami, jak również z chipsami i paluchami drożdżowymi.
Pasta kalafiorowa
NADWARCIAŃSKIE TRENDY – ŻÓŁTY ORIENT: Pasta kalafiorowa z ciecierzycą 180g wyprodukowany został z kalafiora, ciecierzycy, cebuli i oleju rzepakowego z dodatkiem przypraw. To idealna pasta do świeżego pieczywa, która doskonale sprawdzi się w letnie dni. Dodając trochę śmietanki np. sojowej stworzysz sos idealny do ryżu.
Pasta z fasolki
NADWARCIAŃSKIE TRENDY – SZABELKOWY OGRÓD: Pasta z fasolki szparagowej 190g wyprodukowany został z żółtej fasolki szparagowej, cebuli i niekatywnych płatków drożdżowych z dodatkiem przypraw. Pasta idealnie nadaje się do kanapek, naleśników, można ją również podać jako danie typu bowl z ugotowaną kaszą bulgur, awokado, pomidorkami i podpieczonym tofu.
Pasta buraczkowa
NADWARCIAŃSKIE TRENDY – BORDOWA TRADYCJA: Pasta buraczkowa z ciecierzycą 200g wyprodukowany został z buraka ćwikłowego, ciecierzycy i oleju rzepakowego z dodatkiem przypraw. Pasta buraczkowa smakuje cudownie nabierana prosto z talerza przy pomocy paluszków, krakersów, grissini, słupków warzywnych (seler, naciowy, marchew, papryka) czy też domowe paluchy drożdżowe z makiem. Jest to też idealna pasta na kanapki.